Bir fikrin mi var?

Geçtiğimiz yıllardaki mucit yarışmalarından sonra son yıllarda "Dragons den" yabancısı ve yerlisi derken, şimdi de "Bir fikrin mi var? " yarışması NTV de bu pazar başlıyor.
Bu tür yarışmaların tv ler de yer alması güzel birşey.
Aynı ürünü olmasa bile insanlar izlerken çağrışım yolu ile başka ürünler akıllarına gelebilir.
Aklınızda uygulanabilir, pazar potansiyeli yüksek bir ürün veya iş fikri var ise bu yarışma denenebilir. Ama sanırım ön elemeler geçilmiş.
En iyisi iş kurmak isteyenler bu yarışmayı izleyebilir ve bu fikirlerden esinlenerek işlerini geliştirebilir, yeni ürün üretebilir, veya yeni bir iş kurabilir.
Sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz: http://www.birfikrinmivar.com/

1 yorum:

Unknown dedi ki...

SÜPER ISFIRSATI!

Bildiginiz gibi iPhone 4 unlock yapilamiyordu. Bu kart ile tüm iPhone 4 modellerinin sim kilidini açabilirsiniz. Tüm operatörler sorunsuz calismakta. Garantiniz kaybolmicaktir cünkü karti cikardiginizda iphone 4´ün sim kilidi yeniden gelmekte! Yani iphone 4´ünüz bozulunca gevey karti cikarip saticiniza gönderebilirsiniz! 100 % legaldir!
Sadece bu kartlan iphone 4 sim kilidini açabilirsiniz. gittigidiyor.com´da gevey yazin ve görün, millet nasil para kazaniyor görün! Ürün 100 % Orijinaldir! Cep telefonu satan dükkanlara satin ve cok kolay para kazanin!
gitti gidiyorda bir satici 99 YTL ´ye satiyor ve iki haftada 96 adet satmis, bakin ver görün. Yani iki hafta´da sadece gittigidiyor.com´da 10.000 YTL yapmis. Ben 10 adet alana tanesini 40 YTL´ye satiyorum kargo Türkiyenin her yerine bedava! 100 adet alana tanesi 35 YTL! 1000 adet alana tanesi 30 YTL !
Kendim almanyada yasiyorum ve ebay.de ´de yaklasik 1 ay´da sadece internet üzerinde 400 tanenin üstünde sattim tanesini 42 euro´dan satiyorum. Fabrikada calisiyordum 1200 euro ayliklan, isden ciktim tabiki :) ! Cep telefonu satan dükkanlara satmaya basladim bir haftadir, ve cok yogun talep var, cünkü sadece bu kartlan iphone 4 sim kilidi aciliyor. Aynisini sizde Türkiyede yapabilirsiniz! Uygulamasi cok kolay: http://www.youtube.com/watch?v=eqGIizzlELM izleyebilirsiniz! Ve her iphone 4 modelleriyle calismakda ve bütün operatörler calismakda sorunsuz! Kücük sermaye ile baslaya bilirsiniz 10 adet 400 YTL kargo dahil!
Devami gelir! Sizde kazanin! Durmayin!

irtibat icin: coskunhuener@gmail.com

Saygilar
Coskun Hüner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...