"Yerden çıkan araba" reklamı :)

Ürünlerin tanıtımı daha önce de yazdığım gibi caddelere, sokaklara taşındı. Ama bunu da güzel ve akıllıca yapmak gerek. İş ve tanıtım fikirlerinde yaratıcılık güzel sonuç veriyor.
Yalnız kaldırımlarda yer işgaline dikkat etmek gerek, insanlar yürüyecek yer kalmıyor diye sinirlenmesin. Bu reklamın oldugu yerde sorun yok. Geniş ve yayanın engellenmeyeceği bir nokta. Bu fotografı da karşıya geçerken cep telefonu ile çektim. Yeterli bir uzaklıktan da görülebiliyor.
Hoşuma giden bir reklam da Toyota nın sokakta kaldırıma yaptığı tanıtım çalışması. Toyota arabayı bir dev el kaldırım taşlarını parçalayarak yerden yukarı çıkarıyor. (Belki de dev bir el yukarıda ki arabayı kapmak için uzanmış olarak ta düşünülebilir)
Arabayı taşıyacak olan çelik kontrüksiyon yapıyı gizlemek için el kullanılmış.
Güzel bir düşünce.
Ama bence taşıyıcı sistemi  gizlemek hemde konu için el yerine hız çizgileri gibi bir tasarım olsa daha iyi olur. Yani araba hızla yerden yukarı fırlamış gibi bir tasarım yapılabilirdi. O zaman bir el yardımıyla hareket degil kendi hızıyla hareket ediyor görüntüsü verilebilirdi.
Taşıyıcı sistem hız çizgilerine gizlenebilirdi.
Tabi bu bir mühendisin fikri, reklamcılar daha iyi bilir. Kızmasınlar sadece fikrimi söyledim.
:)

3 yorum:

DIGITAL WORLD PAGES ARCHIVE dedi ki...

Cox maraqli bir post....

blogmame.com dedi ki...

Adres: http://www.blogmame.com/2011/06/blogger-ve-blogspot-yarsmas.html

Merhaba;

Blog sayfamda uygulamakta olduğum blogger ve blogspot blog yarışmasında sizide aramızda görmekten mutluluk duyarım. Katılımınız bizi onurlandırır. Çokta olsa azda olsa blog sayfanızın tanıtımını yapabiliyorsak bu çalışmayla ne mutlu bize…

Saygılarımla…

kemal dedi ki...

Merhaba bir tanıtım mailinde türkiyede ilk başlıklı bir site gördüm. Siteye tıkladığımda hakikaten türkiyede belkide dünyada ilk örneğini buldum. www.loverscale.com adlı siteye girdiğinizde ana sayfada bulunan alanlara boyutuna göre sevgilinize, arkadaşınıza ilanı aşk metni yazıp panoya astırabilir ve siteyi sevdiklerinize önererek bu metnı ona ozel olarak tüm türkiyeye gösterebilirsiniz. Sitenin farkı gercekten özel olması, fikir olarak çok orijinal. Sevgililer gününde sevgilinize veya sevdiğiniz herhangi bir kimseye rengini, boyutunu, çercevesini vs secebileceğiniz özel bir sevgi panosu hazırlayıp site ana sayfasında tüm dünyaya gösterebilirsiniz. İnceleyin derim.... www.loverscale.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...