Portakal spor salonları franchise veriyor

Portakal Spor, hanımlara çok cazip ücretlerle kendi işini kurma olanağı sağlayan, spor salonu işletmeciliği sektöründe %100 yerli bir franchise sistemidir.
Portakal Spor Salonları, sadece hanımlara özel hizmet vermektedir. Kullandığımız hidrolik fitness aletleri, kişinin kendi gücü ve kondisyonuna göre tepki verdiği için kaslarda ve eklemlerde aşırı bir zorlanma olmaksızın daha önce hiç spor yapmamış bir insan bile rahatlıkla bu egzersiz programına katılarak, sporu hayatına dahil edebilmektedir.15-75 yaş arasındaki herkes için uygundur. Yaptığımız etkili istasyon çalışması sayesinde günde sadece 30 dakika spora ayırarak, hızla kalori yakabilirsiniz. Bu miktar kişinin metabolizmasına ve performansına bağlı olarak günde 300-900 kalori arasındadır. Bütün hanımlara spor yaptırmayı hedefleyen sistemimiz, aynı zamanda kendi işinin sahibi olmak isten hanımlara da, franchise sistemiyle ve çok cazip yatırım maliyetleriyle iş kurma fırsatı sunmaktadır.
Eğer isterlerse erkekler de bu işe yatırım yapabilirler. Üstelik Portakal Spor Salonu açmak için daha önce spor veya fitness eğitimi almış olmanız gerekmiyor. Bizim tarafımızdan, bayimiz olarak size ve sizin belirleyeceği bir kişiye verilecek olan, 4 günlük ücretsiz eğitimde işletmenizin kapısını açtığınız andan kapatacağınız ana kadar ihtiyaç duyacağınız bütün bilgilere sahip olarak işinizin başına geçmiş olacaksınız.
Toplam yatırım maliyeti, çok kısa bir süre için 20.000 TL olarak belirlenmiştir.
Bu bedele dahil olanlar:
İsim hakkı, 9 adet hidrolik fitness aleti (ana istasyonlar), 9 adet egzersiz tahtası (ara istasyonlar), sistemin komple kurulumu,sistem ve eleman eğitimi, franchisee el kitabı, vücut analiz cihazı, kullanılacak müzikler ve "bip" sesleri, reklam desteği, web sayfası, promosyonlar, antetli üye kayıt formları, üye ölçüm kartı, üye ölçüm karnesi gibi evraklar ve her zaman kesintisiz destek...
Şubeler, yapılan her türlü reklam ve Ar-Ge çalışmalarından faydalanıyor, web sayfasında şubelerin yeri hazır. Kendisine ayrılan yerde kendi salonundan görüntüler, haberler, etkinlikler ve hatta üye yorumlarını ekleyerek tanıtımlarını yapmış olurlar ve bunun için ayrıca bir bedel ödemezler. Sistem ve eleman eğitimi veriliyor. Kuruluş aşamasından başlayarak, sözleşmenin devam ettiği süre boyunca sürekli olarak franchisee'lere her konuda destek veriyor.

Firma
"Sistemin (istasyonların) kurulumunda ve şubenizin açılışında sizin yanınızda mutlaka en az bir arkadaşımız bulunur, bilgi, tecrübe ve varlığıyla size destek verir. Şube açılmadan önce, seçilen bölgede yaptığımız anketlerle ve duyurularla tanıtımınız yapılır, potansiyel üyelerinizin listesi tarafınıza verilir. Böylelikle ilk günden üye kaydetmeye başlarsınız. Şu anda geçerli olan kampanya kapsamında sadece 20.000 TL yatırım maliyetiyle bu işe başlayabilirsiniz. Ayrıca gene kampanya kapsamında, sizden "reklam katkı payı" veya geliriniz üzerinden herhangi bir sürekli ödeme alınmayacaktır. Çok kısa bir süre için geçerli olacak kampanyamızı kaçırmayın ve hayallerinizi daha fazla ertelemeyin."
diyor.
Detaylı bilgi için :
PORTAKAL SPOR VE SAĞLIK HİZMETLERİ
http://www.portakalspor.com.tr/
info@portakalspor.com.tr

Tabi spor salonu açma yönetmeliklerine dikkat etmek ve diğer kanuni konularda da bilgi sahibi olmak detayları incelemek gerekir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...