Kumpirci açın-Mr.Kumpir bayilik veriyor


Patates tüm dünyada sevilen besleyici bir gıda.

Kumpir isim kökü Yugoslavyadan gelmesine rağmen Türkiye de geliştirilmiş bir gıda.

Bir fırın.. Patates.. Birkaç meze.. Tüm bu sermayeyi bir araya getiren her köşe başında ve alışveriş merkezinde bir kumpir dükkânı açıyor. Hazırlanması kolay, maliyeti düşük kumpir, hazır yiyecek pazarına büyük bir hareketlilik getiriyor.

Mr. Kumpir asıl memleketi eski Yugoslavya olan ancak tereyağı ve kaşarla 1991 yılında Türkleştirilen kumpiri fast food gibi bir pazarlama stratejisiyle "Türk yemeği" olarak dünyaya pazarlıyor. Dünyanın önde gelen ülkelerinde franchise veren Mr.Kumpir, Türkiye’de de fast food sektöründe yatırım yapmak isteyenlere franchise veriyor.
Düşük maliyetli, yüksek kazançlı ve hızlı geri dönen bir yatırım imkanı sunan Mr.Kumpir, Franchise konusunda dengeli paylaşımı ve eksiksiz hizmeti ile farklı ülkelerdeki zengin deneyimlerini, Yurtdışındaki ve Türkiye’deki girişimcilere sunuyor. Mr.Kumpir ekibi işi yerinde öğretiyor ve denetliyor.
Açılmış olan işletmelerin yanında Türkiye dışında, Almanya, İsviçre, Hollanda, Yunanistan, Belarus, Suudi Arabistan olmak üzere bir çok ülkede görüşmeleri devam ediyor.

Detaylı bilgi için sitesine bakınız.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...