Global girişimcilik haftası

Dogrusu haberim bile yoktu böyle bir hafta olduğundan. Ta ki gazetelerde tam sayfa ilanlarını görene kadar. :))
Blog konusu ile ilgili olduğu için paylaşmak istedim.
Dünya genelinde 123 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik ediyor.
Sivil toplum örgütleri, üniversiteler, devlet kurumları, özel sektör ve medyanın yer aldığı 60′tan fazla paydaş Global Girişimcilik Haftası boyunca tüm Türkiye genelinde 200′ün üzerinde etkinlik düzenliyor. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları organize ediliyor.
Küresel ölçekte başarılarını kanıtlamış girişimciler, Türkiye’nin önde gelen iş adamları, fikir önderleri, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar gönüllü olarak gençlerle buluşuyor. 15- 30 yaş arasındaki gençlerde girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaşıyor.
Siz de girişimcilik vizyonu çerçevesinde Global Girişimcilik Haftası’na katkı sağlamak veya girişimcilik ekosistemine dahil olmak istiyorsanız web sitesinden takip etmeniz ve organizasyonlara olmanız yeterli…
http://www.globalgirisimcilikhaftasi.com
Not resim ve yazı siteden bir bölümden haber duyuru amacı ile alınmıştır.

1 yorum:

sigorta dedi ki...

türk girişimcileri dünya pazarında görmek istiyoruz saygılar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...