Canlı Promosyon - Konserve Çiçek


Aşağıda emaille gelen basin bültenini yayınlıyorum.

Ilginç ve güzel bir ürün.


Kumbasar Reklam tarafından üretilen yaratıcı promosyon ürünü Canlı Promosyon – Konserve Çiçek , reklam kampanyalarında farklılık arayan şirketlerin beğenisine sunuldu.

İçerisinde mevsimine uygun lale , sümbül, zambak, erengül, begonya, çiğdem gibi çiçek soğanlarını barındıran Canlı Promosyon - Konserve Çiçek kalıcı ve uzun ömürlü yapısıyla promosyon ürünlerinin duygusal bağ kurma özelliğini en iyi şekilde temsil ediyor.

Ofisleri renklendiren Canlı Promosyon - Konserve Çiçek’in ; reklam yüzeyinin çok geniş olması da ürünü alışılmış promosyon çalışmalarından ayıran en önemli özellik olarak görülüyor.

Haftada bir kez yarım çay bardağı suyla her ortamda yetiştirilebilen rengarenk ve hoş kokulu çiçeklerle , reklamı yapılan markanın üzerinde olumlu bir etki bırakılması hedefleniyor. Bu sayede Canlı Promosyon – Konserve Çiçek standart promosyon ürünlerinin ötesine geçip orijinal, kalıcı ve kaliteli bir reklam hizmeti veriyor.

Türkiye’de ilk defa uygulanan Canlı Promosyon - Konserve Çiçek, sadece promosyon ürünü olarak değil aynı zamanda resmi, dini, sektörel günlerde , şirket toplantılarında , yemeklerde, ziyaretlerde, özel günlerde, fuar ve organizasyonlarda ve sosyal sorumluluk projelerinde hediye olarak da verilebilecek bir ürün olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Özel karton kutu ve şık bir çanta eşliğinde şirketlerin beğenisine sunulan Canlı Promosyon – Konserve Çiçek’in dikkat çekici bir diğer özelliği ise reklam alanında kullanılan renge göre çiçek seçiminin yapılabilmesi. Bu sayede üründe ve reklam çalışmasında bütünlük sağlayan şirketler mesajlarını daha çekici bir şekilde sunma fırsatı yakalıyor.

Farklı ambalaj seçenekleri üzerinde çalıştıklarını belirten Kumbasar Reklam yetkilileri promosyon çalışmalarında canlı ürünlerin kullanımı ile yeni bir dönemin başladığının altını çiziyor.
Ürünün ayrıntıları için http://www.canlipromosyon.com/ u ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...