Juice planet


Global kriz de İzmir'den bir marka daha doğdu.

Kesin olan bir şey var ki “her kriz kendi markasını yaratıyor”... Bunun en iyi örnekleri 2001 krizinde doğan simit salonları iken, 2008 global krizinde de düşük sermayeli işler olarak karşımıza çıkan AVM lerde ki stand konseptleridir. Bu standların bazıları kısa bir dönemi kapsayan trend işler olurken, bazıları da değişen yaşam koşullarına göre ihtiyaç olma niteliği taşıyan sürekli işlerdir. Sağlıklı beslenme alanında meyve suyu kioskları yada bilinen adıyla Juice Bar‘lar bu alanda en fazla rağbet gören ve sürekliliği olan işlerin başında gelmektedir. Giderek daha fazla fark ediyoruz ki “BESLENME ŞEKLİ” tüm yaşamımız boyunca, yaşam süresi ve kalitesini belirleyen en önemli unsurdur. Pekçok alanda karşılaştığımız Doğa Dostu Ürünler gibi Sağlıklı ve Doğal Beslenme de, bundan sonra hayatımızda daha fazla yer alacaktır. Günümüzde önemi giderek artan bu konseptin, ülkemizdeki en başarılı markası Juice Planet, AVM lerde ve işlek caddelerde meyve/sebze kokteylleri-smoothie -frozen yoğurt-doğal dondurma-salatalar-meyveli çaylar-waffle menüsü ile karşımıza çıkmakta ve giderek daha fazla günlük yaşamımıza girmektedir.

2008’de JP Gıda Rek. Tur. Org. San. Tic.L td. Şti. bunyesinde kurulan %100 Türk sermayeli bir Izmir markası olma gururunu yaşayan Juice Planet, kısa sürede fırsatları iyi değerlendirerek Türkiye genelinde 15 etkin şubeye ulaşmış, doğrudan ve dolaylı olarak 100 den fazla kişiye iş imkanı sağlamıştır.

Juice Planet kurulduğu günden bu yana öncelikli olarak doğal beslenme kültürünü yaygınlaştırmayı hedefleyen bir marka olmuştur. Noktalarındaki doğal beslenme hakkında tüketici bilgilendirmesi yanı sıra çocuk aktiviteleri ve oyuncak hediyeli menuleri ile de çocuk ve gençlere erken yaşlarda faydalı beslenme alışkanlığının kazandırılmasını amaçlamaktadır.

Mağaza açma konusunda çok hassas davranan JP, sadece hedeflediği yerlerde şube açmaktadır. Açılacak noktaların hem yatırımcı tarafında hem de yeri konusunda çok detaylı araştırmalar ve değerlendirmeler yapıldıktan sonra uygunluğuna onay vermektedir.
Yaygın mağaza yapılanması sonucunda geniş bir tedarikçi ve servis ağına sahip olan firma, tek yerden meyve tedariği için de yatırımlarını hızlandırmaktadır. Markanın en güçlü olduğu alanlardan biri olan Franchising sistemi, temelde eğitim-denetim ve iki taraflı kazanç esasına dayanmaktadır. Marka, hem kiosk paketleri olarak, hem de franchise hizmet paketleri olarak beklentiye ve öncelikli bölgelere göre farklı alternatifler sunabilmektedir. Değişmez marka standartları altında dizayn edilen bu özgün ve esnek yapının temel amacı; sistem dışında kalmış, kendi işini kurmak isteyen ve gerçekten amacı iş yapıp para kazanmak olan girişimcileri sisteme dahil ederek hızlı ve birlikte büyümektir.
Markanın hazır projelerini değerlendirmek ve daha detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.juiceplanet.com.tr/
info@juiceplanet.com.tr
umarız uluslararası marka olurlar.

1 yorum:

Ahmet dedi ki...

Güzel yazı eline sağlık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...