Taze bunlar - internetten eve meyve servisi

Gelen bir emaili burda yayınlıyorum.

Evlere meyve gönderen bir sitede kurulmuş. Gerçi marketlerde internetten herşeyi yolluyor ama sadece meyvede uzmanlaşmış bir firma oldugu anlaşılıyor.

Meyveleri tüketici yerine seçiyor...Her sabah, siz evinizde uyurken en taze, en güzel,en lezzetli meyveleri seçiyor, onları ideal saklama sıcaklığına uygun olarak muhafaza ediyor ve siparişiniz üzerine paketleyip size ulaştırıyor.
Hızlı ve Ücretsiz Teslim Online siparişleriniz; çok kısa bir süre içerisinde kapınızda...Üstelik teslimat için hiçbir ücret ödemeden. (tabi bu ücretsiz teslim ilginç, hiçbirşey ücretsiz değil, meyve fiyatının içindedir nakliye)
Poşet Taşımaya Son! Haftalık market veya pazar alışverişinizde torbalar dolusu meyve taşımaya paydos! O gün canınız ne istiyorsa sipariş etmeniz yeterli, böylece bir hafta boyunca meyveleri bekletmenize, bozulan veya çürüyen meyveleri çöpe atmaniza da gerek kalmayacak!
Kalite Uygun FiyataTaze ve lezzetli ürünleri anında ve uygun fiyata alabilmeniz için artık bir adresiniz var: http://www.tazebunlar.com/
Üstelik, her gün değişen fırsat ürünlerine de inanilmaz fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
%100 müşteri memnuniyeti : Ürün kalitesi ve müsteri memnuniyeti konularinda son derece iddiali...Yine de sizi tam olarak tatmin etmeyen bir durumla karşılaşırsanız, aldığınız ürünleri herhangi bir ödeme yapmadan iade edebiliyormuşsunuz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...